ЗА НАС

Преди 5 години един от нас дойде случайно и се влюби безвъзвратно в този слънчев хълм, осеян с борчета, мащерка и детелини, от който като от антична крепост виждаш красивото село Чавдар, Задбалканските котловини и склоновете на Стара планина, защитавали като стена юга хилядолетия наред.

Комплекс Боров хълм Pine hill село Чавдар луксозни вили за семейства или приятели

На този хълм, с благоговение към природата, започнахме да градим първите три къщи от комплекс „Боров хълм“. Замисълът винаги е бил да е място за гости, за приятели, за споделяне. Защото това, което преживяваш на хълма, си струва да бъде споделено.

За нас „Боров хълм“ е не просто инвестиция или проект, а материализираща се мечта през последните няколко години. И защото се влюбихме в мястото от пръв поглед, бяхме решени да го изградим собственоръчно и да му отделим цялото си време, усилия и енергия, които заслужава.

През май 2021 г., макар да наподобяваше повече строителна площадка, дори се осмелихме да направим сватбата си тук. И се получи страхотно!

Сватба на Боров хълм, Петър и Елена, 24 май 2021 г.

Към момента в комплекс Боров хълм можете да се настаните удобно в три къщи. Всяка от тях е с площ от 89 кв. м., две спални, две бани, кухня и просторен хол с гледка. Подходящи за семейства с деца или малки групи приятели. Къщите имат всички съвременни удобства, за да се насладите на почивката си без стрес

Дневната в "Къщата с червените тухли""

В идните месеци на Боров хълм, ако природата ни позволи, ще се появят и още няколко изненади, които да допълнят преживяването ви. Ще си позволим да повдигнем леко завесата – дървени японски вани, сауни по наш проект и приказен басейн. В долната част на комплекса сме предвидили и общо пространство – покрита барбекю зона, в която да се съберете с приятелите си през всеки сезон и да се радвате на разговори до късно вечер, докато децата и по-уморените членове на компанията спят на тишина в къщите. Или пък да организирате незабравимо семейно или професионално събитие, което ще ви превърне от колеги в приятели.

Гледка към Стара Планина и село Чавдар от комплекс Боров хълм  Pine Hill

Колкото безкрайно красива и различна е гледката от Боров хълм всеки ден,  толкова много са и възможностите да прекарате незабравимо време тук.

Очакваме ви!

Петър и Елена

Петър и Елена сватба 24 май 2021 Боров хълм Чавдар

Отваряме съвсем скоро!

Абонирайте се, за да ви пишем щом отворим с ексклузивни предложения за първи гости!

За събития и други идеи, пишете ни на pinehill.houses@gmail.com.