СЪБИТИЯ

Ако си търсите приказно място за събития на открито, близо до София, комплекс Боров хълм / Pine Hill, до село Чавдар вече Ви приканва. Знаете ли, че имотът ни стана място за сватба на открито, още преди да отвори като комплекс за настаняване?

СВАТБА НА ОТКРИТО, СРЕД ПРИРОДАТА

Да, ние, Елена и Петър, знаехме, че това е най-доброто място за нас. И през пролетта на 2021 г. решихме да превърнем това място, тогава все още повече наподобяващо строителна площадка, в наша приказна сцена. И днес напълно искрено и от личен опит можем да Ви препоръчаме Боров хълм като място за сватба сред природата близо до София. Дворът ни предоставя възможност за разнообразни идеи и осъществяването на незабравима сватба с изнесен ритуал. За целта изградихме и двуметрова декоративна арка, която се превърна в емблематична част от комплекса. А непосредствената ни близост до параклис „Света Петка“ дава и възможност за сключване на църковен брак и всичко това на метри от мястото на тържеството, заобиколени от красива природа и спираща дъха гледка.

Дворът на параклис „Света Петка“
Място за сватба сред природата близо до София - Боров хълм село Чавдар
Място за сватба на открито близо до София – Боров хълм село Чавдар

За запитвания, пишете ни на pinehill.houses@gmail.com

КРЪЩЕНЕ

Комплекс Боров хълм се намира само на метри от параклис „Света Петка“, който е предпочитано място за кръщене на десетки деца и възрастни всяка година. Нашият комплекс може да откликне на всяко Ваше желание как да отпразнувате това така важно събитие. Вие изберете дали предпочитате малко семейно събиране (капацитетът на къщите ни е общо 8-10 души) с домашно приготвена в кухните ни храна или голямо събитие на територията на комплекса на открито за до 70 души с предпочетен от вас кетъринг. А ние ще се погрижим празникът ви да премине незабравимо.

Параклис Света Петка село Чавдар
Параклис Света Петка село Чавдар

За запитвания, пишете ни на pinehill.houses@gmail.com

ТИЙМБИЛДИНГ

Боров хълм е отлично място за тиймбилдинг. Капацитетът на къщите ни позволява настаняването на до 8-10 души, мястото е чудесно за един забавен и сплотяващ уикенд заедно. За по-големите екипи е на разположение целият ни имот с площ от 7 дка, в който има достатъчно място за нощуване на открито или в палатка в близост до всички удобства на съвременния свят.

Вие избирате дали да прекарате времето спокойно, играейки бордови игри, да си спретнете барбекю или пък предпочитате нещо по-динамично. Подсказка: можем да ви организираме вълнуващ scavenger hunt и други игри в близката борова гора и поляни. А можете и да наемете електрически велосипеди, с които да се отправите на разузнавателна мисия до околните забележителности.

За запитвания, пишете ни на pinehill.houses@gmail.com

ЕРГЕНСКО/МОМИНСКО ПАРТИ

Каквото се случи на Боров хълм, остава на Боров хълм! Организирайте тайно събиране с приятели, развихрете въображението си и се наслаждавайте на специалните моменти, без да се притеснявате, че ще притесните околните или пък те вас. Можем да Ви организираме и кетъринг, за да се фокусирате максимално върху забавленията.

ОФИС СРЕД ПРИРОДАТА

Намерете вдъхновение и нови идеи като пренесете малкия офис на нашия слънчев хълм с гледка. Елате със семейството за няколко дни, без да се налага да вземате отпуска, и работете през деня, докато децата играят на воля. Може да сме на хълма и извън населено място, но пък интернетът ни е с необходимата скорост, защото и ние често го ползваме за работа и знаем колко е важно.

За запитвания, пишете ни на pinehill.houses@gmail.com

УЪРКШОП, ИЗКУСТВО, КУЛТУРА

Търсите креативна локация за рисуване с вино, детска работилничка, пленер или нещо друго красиво и забавно? Комплекс Боров хълм вече бе домакин на няколко незабравими такива събития. Пишете ни, за да ни споделите идеята си. А ние ще измислим с Вас как да Ви помогнем да я реализирате!

Рисуване и вино в комплекс Боров хълм
Рисуване и вино в комплекс Боров хълм

За запитвания, пишете ни на pinehill.houses@gmail.com