ПРАВИЛА НА КОМПЛЕКСА

Правила на комплекса

Чувствайте се като у дома си и се грижете за къщите така, както се грижите и за Вашия дом – това е основното правило на комплекс Боров хълм. И вярваме, че спазването на това правило и свързаните с него ще направят ваканцията ви наистина прекрасна. 

Дневната в "Къщата с червените тухли""

Ето как си я представяме ние:

 1. За Вашия максимален комфорт и спокойствие, комплекс „Боров хълм“ се отдава като едно цяло. Всяка от трите къщи е подходяща за настаняване на до 4-5 гости, в зависимост от възрастта и желания комфорт. Сигурни сме, че имате достатъчно приятели, с които да споделите тези моменти!
 2. Всички деца са добре дошли. За техния комфорт и вашето спокойствие, можем да осигурим бебешки легла. Предупредете ни, ако идвате с деца, за да се погрижим те да се чувстват максимално добре при нас.
 3. Домашните любимци са добре дошли, стига да са добре възпитани и да имат изградени минималните хигиенни навици. Ще ви бъдем признателни, ако не им позволявате да извършват физиологичните си нужди в непосредствена близост до къщите. 
 4. Минималният период за настаняване през уикенда е 2 нощувки – петък и събота. И защото знаем, че почивните дни трябва да се използват пълноценно, ви предлагаме настаняване след 17 ч. в петък и късно освобождаване в неделя до 17 ч. Попитайте ни и за по-късен час.
 5. При желание за престой над 5 дни, пишете ни, за да ви предложим специален пакет.

Включено в цената:

 • Настаняване на брой гости до максималния капацитет на всяка къща и ползване на всички удобства във вилите и комплекса – обзавеждането, съоръженията, оборудването, домакинските уреди. Условията за ползване на допълнителните съоръжения – външни вани, сауни и др. можете да разгледате в секцията ни Цени.
 • Туристическа такса и застраховка.
 • Екосъобразни тоалетни принадлежности и козметика

Как да резервирам?

Най-лесният и удобен начин е да ни изпратите онлайн запитване по имейл на pinehill.houses@gmail.com.

Промяна и отмяна на резервация

Ние напълно разбираме, че плановете ви може да се объркат в последния момент. Затова и се стараем да ви предложим гъвкава политика за промяна и отмяна на резервации.

На първо място, обадете ни се в момента, в който установите, че нямате възможност да дойдете. Направете го възможно най-скоро, за да може някой друг да се възползва от възможността да отседне в Боров хълм. В замяна, ще се постараем да ви предложим друга възможна дата, на която да ни посетите.

Неявяването без предупреждение не е престъпление, но по този начин бихте провалили плановете и на други хора и бихте лишили някой друг от възможността да посети комплекса. Вярваме, че никой не би спечелил от подобна случка.  

Pine Hill Комплекс Боров хълм село Чавдар

Отговорност към природата и бъдещето

Ние вярваме, че отговорното отношение към природата е инвестиция в бъдещето – нашето и на нашите деца. Затова полагаме ежедневни усилия да пестим и опазваме природните ресурси. Нашите вили са създадени в дух на устойчивост, отговорност и грижа за природата. За целта, прилагаме следните практики:

 • Питейната вода в къщите е от локален водоизточник и преминава през няколко степени на филтрация, за да сме сигурни, че е отлична за пиене. Не използваме бутилирана вода и пластмасови туби и ви съветваме и вие да не го правите.
 • Тоалетните принадлежности и козметиката, които ви очакват в къщите, са с натурален състав и опаковките им не съдържат пластмаса.
 • Перилните и почистващи препарати, които използваме, са щадящи за околната среда и са в опаковки за многократна употреба.
 • Намалили сме до минимум използването на опаковки за еднократна употреба.
 • Използваме водните ресурси и електричеството максимално ефективно на територията на комплекса посредством уреди и оборудване с висок клас енергийна ефективност. Ще се радваме, ако и Вие допринесете към това като използвате ресурсите разумно.
 • Използваме система за компостиране на отпадъци и при желание да изхвърляте отпадъците си разделно, ще ви съдействаме като осигурим контейнери за тази цел, а след това ще ги изхвърлим по установения ред. Разбира се, това е изцяло по желание.

Абонирайте се, за да ви пишем с ексклузивни предложения!