НАСТАНЯВАНЕ

Първите три къщи в комплекс Боров хълм са готови да приемат своите гости. Всяка от тях е с площ от 89 кв. м., две спални, две бани, кухня и просторен хол с гледка. Капацитетът на всяка от къщите е 4+. Подходящи за семейства с деца или малки групи приятели. Къщите имат всички съвременни удобства, за да се насладите на почивката си без стрес. 

За да е пълна почивката ви, до две от къщите има страхотни дървени японски вани. Носят неустоима наслада във всеки сезон, но са особено очарователни през зимата, когато всичко около нас е снежно.

В процес на изграждане са и нетипични сауни по наш проект и приказен басейн. В долната част на комплекса сме предвидили и общо пространство – покрита барбекю зона, в която да се съберете с приятелите си през всеки сезон и да се радвате на разговори до късно вечер, докато децата и по-уморените членове на компанията спят на тишина в къщите. Или пък да организирате незабравимо семейно или професионално събитие, което ще ви превърне от колеги в приятели.

А през лятото можете да се радвате на романтични вечери в шатри сред боровете. За тези, които обичат да спят под звездите, ще издадем, че в шатрите може и да се нощува (от личен опит).

Децата и възпитаните домашни любимци са добре дошли в комплекс Боров хълм, защото те са част от нашите семейства, а семействата трябва да са заедно. Предупредете ни, че идвате с тях, за да се погрижим да им осигурим максимални удобства.

Абонирайте се, за да ви пишем с ексклузивни предложения! За събития и други идеи, пишете ни на pinehill.houses@gmail.com.