НАСТАНЯВАНЕ

Първите две къщи в комплекс Боров хълм са готови да приемат своите гости. Всяка от тях е с площ от 89 кв. м., две спални, две бани, кухня и просторен хол с гледка. Капацитетът на всяка от къщите е 4+. Подходящи за семейства с деца или малки групи приятели. Къщите имат всички съвременни удобства, за да се насладите на почивката си без стрес. 

Наричаме ги „Къщата с белите тухли“ и „Къщата с червените тухли“, защото още си нямат име. Чувствайте се свободни да ни изпратите предложения!

В идните месеци на Боров хълм, ако природата ни позволи, ще се появят и още няколко изненади, които да допълнят преживяването ви. Повдигаме завесата – дървени японски вани, нетипични сауни по наш проект, а през лято 2023 и приказен басейн. В долната част на комплекса сме предвидили и общо пространство – покрита барбекю зона, в която да се съберете с приятелите си през всеки сезон и да се радвате на разговори до късно вечер, докато децата и по-уморените членове на компанията спят на тишина в къщите. Или пък да организирате незабравимо семейно или професионално събитие, което ще ви превърне от колеги в приятели.

Децата и възпитаните домашни любимци са добре дошли в комплекс Боров хълм, защото те са част от нашите семейства, а семействата трябва да са заедно. Предупредете ни, че идвате с тях, за да се погрижим да им осигурим максимални удобства.

Отваряме съвсем скоро! Абонирайте се, за да ви пишем щом отворим с ексклузивни предложения за първи гости! За събития и други идеи, пишете ни на pinehill.houses@gmail.com.