ПАРТНЬОРИ

Да построиш мястото на мечтите си на самотен хълм, да вкопаеш в него цялото си сърце и душа, да дадеш цялото си време, за да построиш къща на него никак не е лесно. Благодарни сме на нашите партньори, които ни повярваха и продължават да ни подкрепят в нашето начинание. Всички те са страхотни и заслужават да ви разкажем повече за тях.

кухнята в къщата с белите тухли
Кухнята в къщата с белите тухли

На ПАЙН ХИЛ ООД е предоставена безвъзмездна финансова помощ по проект, одобрен от „Фонд за подкрепа и насърчаване на микро, малък и среден бизнес в общините Челопеч, Чавдар и Златица“.

Целта на реализирания проект се изразява в приключване на довършителните работи и стартиране на дейността на комплекса. С финансовата помощ на Сдружението са обзаведени кухненските помещения на нашите къщи и са закупени електроуреди от най-висок клас, които да допринесат както за комфорта на гостите на комплекса, така и за опазването на околната среда.

С финансовата подкрепа на Фонда в момента се осъществява и втори проект. Чрез него ще бъдат закупени и изградени част от спа съоръженията и ще постигнем увеличаване на комфорта с отоплителни и системи за битова гореща вода на синьо гориво, а и ще намалим въглеродния отпечатък, оставян от нас.

Партньори и приятели

Можем цял ден да ви говорим за хората и бизнесите, които помагат Pine Hill да се превърне в това, което е днес и бихме го направили с удоволствие, ако ни попитате. И списъкът става все по-дълъг с всеки изминал ден. Цъкнете върху някое лого, за да посетите сайта на всеки от тях и да научите с какво могат да бъдат полезни и на Вас.

И не на последно място - Танк. Той е член на нашето семейство и незаменим помощник в много ежедневни и официални дейности.
И не на последно място – Танк. Той е член на нашето семейство и незаменим помощник в много ежедневни и официални дейности.

За настаняване, събития и други идеи, пишете ни на pinehill.houses@gmail.com.

АБОНИРАМ СЕ